Bel ons: 085-0110070

Kinderdagverblijf (KDV) de Wildenhorst (Badhoevedorp)

Groot in aandacht voor de kleinsten

Als ouder van een jong kind is het belangrijk dat u een fijne balans weet te vinden in werk, studie, vrije tijd en tijd met uw kind. Goede kinderopvang is daarbij essentieel.  Op HappyKids de Wildenhorst besteden wij binnen elke groep ruimschoots aandacht aan de inpiduele ontwikkeling van ieder kind, bijvoorbeeld op het gebied van taal, creatief spel, het oefenen van vaardigheden, zelfstandigheid, het tonen van respect voor elkaar, het ontdekken van de eigen mogelijkheden en het oefenen met grenzen. Kinderen leren op deze manier spelenderwijs al vroeg rekening te houden met elkaar.

Plezier en uitdaging

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Wij stimuleren en kanaliseren die nieuwsgierigheid door activiteiten themagericht aan te bieden. Onze activiteiten hebben een educatief karakter. De nadruk ligt op het prikkelen van de zintuigen en het beleven van het proces. Niet dat het kind aan het eind van de dag een werkje aflevert is belangrijk, maar dat het kind plezier beleeft en geïnspireerd raakt tijdens het maken van het werkje is belangrijk.

Accommodatie 

Wij zijn gevestigd in Sportcentrum De Wildenhorst. In deze sportieve, prikkelende omgeving hebben wij een huiselijke, speelse sfeer gecreëerd. Wij werken met horizontale groepen, waarbij kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd zo veel mogelijk bij elkaar zitten.

Peuteropvang

In de leeftijd van 2-4 jaar is het om verschillende redenen goed voor een kind om naar een peuteropvang  te gaan: Uw kind leert spelen met kinderen van dezelfde leeftijd, wordt uitgedaagd met creatieve spelletjes en materialen die passen bij de ontwikkelingsfase van het kind en oefent met vaardigheden, zelfstandigheid, het tonen van respect voor elkaar, taal, het ontdekken van de eigen mogelijkheden en grenzen. Door onderdeel uit te maken van een groep, leren kinderen spelenderwijs in zekere mate rekening te houden met elkaar. Peuteropvang is dan ook een goede voorbereiding voor de basisschool. Wij besteden ruimschoots aandacht aan de individuele ontwikkeling van elk kind. 

Wij bieden opvang voor minimaal twee dagen in de week . Bij een afname van twee dagen is de combinatie dinsdag/donderdag niet mogelijk. Bij een afname van drie dagen is de combinatie maandag, dinsdag en donderdag niet mogelijk. 

  • KDV_WH_2
  • KDV_wh_3
  • KDV_wh_6
  • Wildenhhorst_KDV_buiten
  • Wildenhorst_KDV_1
  • Wildenhorst_KDV_schip
  • kdv_wh_4
  • kdv_wh_5

Contact informatie

Kinderdagverblijf (KDV) de Wildenhorst
Sloterweg 301
1171 VB  Badhoevedorp

LRK#  377632417

085-0110078