Bel ons: 085-0110070

Voetbalacademie CO Meijer

Unieke samenwerking HappyKids en Voetbalacademie Co Meijer.

Dit schooljaar biedt HappyKids kinderopvang aan de kinderen van de BSO's de gelegenheid om op de locatie Toolenburg deel te nemen aan masterclasses voetbal onder leiding van Ajax-scout Co Meijer van voetbalacademie Co Meijer. Een unieke gelegenheid om binnen een kort tijdsbestek je techniek enorm te verbeteren! De masterclasses zullen worden gegeven op HappyKids' eigen sportplaza, waarbij gebruik wordt gemaakt van het speelveld met kunstgras, de pannakooi, en de interactieve voetbalmuur Sutu. Locatiemanager Darja Melis; " Onze uitgebreide faciliteiten op deze locatie zijn ontzettend geschikt voor een dergelijk initiatief. Daarbij voetballen een heleboel van onze kinderen hier het liefst de hele dag. Voetbaltraining krijgen ze vaak al ergens bij een club. Daarom hebben we gezocht naar iets dat echt verdieping aanbrengt in het aanbod. De aanmeldingen lopen dan ook storm!"

Co Meijer (67) is behalve voetbaldier ook een echte kindervriend. Met al zijn ervaring als profvoetballer, als scout en als adviseur wil Co de jeugd van Haarlemmermeer en omstreken graag in de gelegenheid stellen nog meer plezier uit het voetballen te halen. “Door jongens en meiden hun balvaardigheid te laten oefenen met balaanname, pingelen, passeerbewegingen, scharen, kappen en draaien, traptechniek (beide benen), het positiespel (een tegen een, vier tegen vier en vijf tegen vijf) en afwerken op de goal onder leiding van de beste trainers.”

“Als scout voor Ajax zie ik natuurlijk heel veel jonge voetballertjes en breng ik ook veel adviezen uit. Lang niet iedereen die in Ajax 1 of AZ 1 wil voetballen zal in die opzet slagen. Maar je kunt door gericht aan je techniek te werken wel veel meer plezier aan het spelletje beleven. En dan weet je nooit waar dat plezier en die fraaie techniek nog toe kunnen leiden.”

De masterclasses bij HappyKids gaan van start op de dinsdag en donderdag vanaf 5 september.

Website: www.voetbalacademiecomeijer.nl