Bel ons: 085-0110070

HappyKids breidt uit!

HOOFDDORP- Waar andere kinderopvangorganisaties als gevolg van de crisis aan het bezuinigen zijn breidt HappyKids haar dienstverlening verder uit. Nieuwe groepen voor kinderen vanaf 4 jaar en een nieuw jeugdhonk voor kinderen vanaf 8 jaar is het gevolg daarvan.

Al 15 jaar verzorgt HappyKids naast kinderdagverblijven op diverse scholen de tussen schoolse opvang en heeft het een onderscheidend concept voor wat betreft Buitenschoolse opvang. De locaties zijn ruim van opzet en onderscheiden zich door het uitgebreide aanbod van faciliteiten.

Drie nieuwe groepen in gebruik

“Het is belangrijk dat kinderen die net 4 jaar en naar de buitenschoolse opvang gaan extra aandacht krijgen. Daarom hebben we 3 nieuwe groepen in gebruik genomen, waarbij ze in een veilige omgeving, geleidelijk aan kunnen wennen aan het spelen met oudere kinderen. De groepen hebben veel daglicht en grenzen aan de riante buitenruimte op de locatie in Toolenburg/Floriande. Een enorme vooruitgang”, aldus Darja Melis locatiemanager van de Buitenschoolse Opvang.

Jeugdhonk vanaf 2015

“Tegelijkertijd schenken we extra aandacht aan de “oudere”kinderen. Zij bereiden zich voor op het naar het voortgezet onderwijs gaan. Wij merken dat kinderen vanaf groep 6 al regelmatig wat huiswerk moeten maken. Daar spelen we op in. Maar juist ook die ontspanning en die “fun factor” is essentieel, daarom komen er meerdere spelcomputers, banken om te chillen en voor de meiden diverse visagie producten. Zo hebben we een pallet nagellak ingekocht. Alles wordt gerealiseerd in een aparte ruimte, zodat de grotere kinderen ook echt hun gang kunnen gaan vult directeur Arco Koot aan.

Nieuw Vennep

Ook in Nieuw Vennep is druk gesleuteld aan de dienstverlening. Bij de locatie de Polderrakkers is onlangs een speciale doe ruimte gecreëerd, waar ze naar hartenlust kunnen timmeren , zagen enzovoorts, uiteraard alles onder deskundige begeleiding. Tevens is er een gymzaal, twee themalokalen en beschikt de locatie over een riante buitenruimte wat garant staat voor veel buitenspeelplezier.

Goedkoopste opvang en Open dagen

Op 5 september 2014 van 11.00 – 14.00 uur organiseert HappyKids een open dag met aantrekkelijke acties. Komt u ook langs?