Bel ons: 085-0110070

Nieuws

Blijf op de hoogte, lees ons nieuws:

Nieuwe vestiging HappyKids locatie Floriande/ SKWA

Een impressie van de buitenruimte die Yalp voor HappyKids zal gaan realiseren op de locatie in Floriande

 

Yalp

 

Ook dit jaar biedt HappyKids u weer de mogelijkheid om uw kind tijdens de vakantie een superleuke BSO ervaring mee te geven! Voor een paar dagen of voor een langere periode... alles is mogelijk! Voor meer info:

Lees meer: Vakantieopvang

HOOFDDORP- Waar andere kinderopvangorganisaties als gevolg van de crisis aan het bezuinigen zijn breidt HappyKids haar dienstverlening verder uit. Nieuwe groepen voor kinderen vanaf 4 jaar en een nieuw jeugdhonk voor kinderen vanaf 8 jaar is het gevolg daarvan.

Lees meer: HappyKids breidt uit!

De afgelopen maanden hebben onze medewerkers allemaal een bijscholing gehad over het optimaliseren van onze dienstverlening. Een leuk en inspirerend traject waar iedereen vol energie mee aan de slag is gegaan!

Lees meer: HappyKids als lerende organisatie

Zwemschool Haarlemmermeer heeft een duidelijke visie op het geven van zwemonderwijs. Dit gebeurt in kleine groepen waardoor er ruime aandacht is voor elk kind. Uitgangspunt is onder andere dat uw kind(eren) verschillende succesmomenten ervaren. Dit bereiken we door middel van het tussentijds uitreiken van verschillende certificaten.

Lees meer: Zwemschool Haarlemmermeer en HappyKids