Bel ons: 085-0110070

Tussenschoolse opvang

HappyKids verzorgt de overblijf of tussenschoolse opvang op 2 scholen: De Klimopschool (groep 1 t/m 8), en de Octopus (groep 1 t/m 4)

Inschrijven gaat online en u ontvangt van ons een (digitale) overeenkomst.

U betaalt per keer dat uw kind gebruik maakt van de TSO, u dient de dagen vooraf op te geven via het ouderportaal.  De leerkracht van de groep zorgt ervoor dat de kinderen die overblijven in de klas worden overgedragen aan onze TSO medewerker.

Op de factuur die u van ons ontvangt ziet u heel overzichtelijk  terug op welke dagen uw kind gebruik heeft gemaakt van de TSO.

Voor meer informatie: 085-0110070 of

De overblijf is vrije tijd

Tussen de middag moet een kind zich kunnen ontspannen. Eerst rustig de boterham opeten en daarna lekker spelen. De overblijfmedewerker geeft de aandacht en begeleiding die het kind op dat moment nodig heeft.

Elke school een overblijfcoördinator

De coördinator begeleidt de vrijwillige overblijfmedewerkers van de basisschool. Ook zorgt hij/zij voor alles rondom de uitvoering en de administratie. Tijdens de lunchpauze is de coördinator er vaak. In ieder geval kunt u hem/haar dan bellen. Liever op een ander moment een gesprek? Bel gerust voor een afspraak!

 

Locaties