Bel ons: 085-0110070

  

Werken bij HappyKids

 Meet and Greet

 

Regelmatig organiseren wij een "meet and greet" waarbij iedereen die geinteresseerd is vrijblijvend kan kennismaken en informatie kan krijgen over het werken bij HappyKids. Benieuwd wanneer de volgende is? Mail dan naar Mirjam,

 

Ben jij niet gediplomeerd en wil je weten of de kinderopvang iets voor jou is? Doe dan HIER de test!

 

Waarom jij bij ons wilt werken!

* Allereerst; we zijn leuk! Al zeggen we het zelf. Want we houden van gezelligheid en van een feestje. Met het team of met de hele organisatie. Want je collega's zie je bijna vaker dan je partner thuis, dus zorgen we er met elkaar voor dat het meer dan leuk is. Dus haak vooral aan bij de gezelligheid!

* We zijn goed voor onze mensen! Kinderopvang is hard werken. Maar bij ons wordt je ondersteund door een groepshulp, ons vaste team invallers, een aanwezige leidinggevende op iedere locatie, betrokken coaches en een laagdrempelig hoofdkantoor dat altijd voor je klaarstaat. Niet voor niets werken de meeste medewerkers al heel lang bij ons! En niet onbelangrijk; we hebben begrip voor je werk-privebalans en denken met je mee. Wij werken dan ook niet met de JUS (jaarurensystematiek). Bij ons heb je gewoon vaste werkdagen. En je mening en je ideeën zijn belangrijk voor ons. En we verrassen je graag af en toe met een extraatje. Gewoon omdat je het verdient!

* Je mag je ontwikkelen. Leren is leuk en dat doen we graag via onze interne opleidingen, dus gezellig met je eigen collega's en lekker in de buurt. En je uren worden gewoon uitbetaald. En ben je toe aan een volgende stap? Bij ons kun je gewoon doorgroeien in een leidinggevende functie, dus schroom niet om je ambities kenbaar te maken. En ben je nog helemaal niet gekwalificeerd als pedagogisch medewerker? Dan bieden we ook ruimte voor werken en leren via een BBL traject in onze BSO's.

* We hebben vertrouwen in jouw professionaliteit. Dus je beslist gewoon lekker samen met je collega's welke spulletjes je aanschaft voor je KDV thema of welke uitstapjes je organiseert voor de BSO.  En welke taken je extra zou willen uitvoeren bepaal je ook zelf. Lekker je eigen ding doen en vooral ook je eigen talenten aanspreken. Maar als je hulp nodig hebt, dan zijn we er voor je.

 * Onze HappyKids zijn de allerleukste kids. Of zijn we misschien bevooroordeeld? Hoe dan ook, we voeden ze samen met hun papa's en mama's op tot leuke wereldburgers die er elke dag samen met ons een feestje van maken

* Bij ons mogen je eigen kinderen op jouw werklocatie worden ingeschreven. Wel zo makkelijk en fijn!

 

 

Onze vacatures:

Buitenschoolse opvang ( 3-5 dagen per week) : 

Ben jij gediplomeerd pedagogisch medewerker of heb je een ander diploma dat kwalificeert (via deze LINK kun je dat controleren) voor de BSO, en wil je graag werken bij de leukste kinderopvangorganisatie? Kom dan bij ons langs!  We bieden ruime uren en dagen.

Buitenschoolse opvang BBL (beroepsbegeleidende leerweg , 3-4 dagen per week) . 

Als jij bent aangenomen voor de opleiding PW4 en nog op zoek bent naar een baan, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. En je krijgt een leuke stagebegeleider, beloofd! Je kunt bij ons ook onze "eigen" BBL opleiding volgen, deze bieden wij aan in samenwerking met het NOVA college. 

Kinderdagverblijf (3-4 dagen, 25,5/34 uur) 

Ben jij gediplomeerd pedagogisch medewerker met een certificaat voor een programma voor voorschoolse educatie (of wil je die graag bij ons halen)? Kom dan eens kennismaken!

Invalkrachten voor alle opvangvormen (gediplomeerd)

(uren en werkdagen in overleg, in dienst bij HappyKids/geen ZZP)

Werk jij graag met kinderen, maar vind je het fijn om meer vrijheid te hebben en collega's blij te maken met jouw komst? Of wil je graag veel ervaring opdoen in een korte tijd? Kom dan werken als invalkracht. 

Bijbaan naast je HBO studie 

Ben je nog HBO student? Afhankelijk van je studie, kun jj misschien wel aan het werk in de kinderopvang! Studeer jij bijvoorbeeld voor leraar basisonderwijs,  pedagogiek of social work met afstudeerprofiel jeugd? 

  • Met 50% van jouw studiepunten ga je aan de slag als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang (BSO).  
  • Heb je 75% van je studiepunten dan kan je aan de slag op een kinderdagverblijf.  
  • Voorafgaand aan het laatste jaar van je opleiding kun je ook zelfs al starten als Pedagogisch Medewerker. Hoe? Met een overgangsbewijs naar het derde of vierde studiejaar. 

Peuterspeelzaal (uren en dagen in overleg) 

Ben jij gediplomeerd pedagogisch medewerker met een certificaat voor een programma voor voorschoolse educatie? Kom dan tijdens schoolweken werken op onze peuterspeelzalen en vul desgewenst je contracturen aan met werken in de BSO (tijdens schoolmiddagen en vakanties).

Ophaalbegeleiders 

Ben je niet gediplomeerd als pedagogisch medewerker, maar ben je in het bezit van een rijbewijs B en werk je toch graag met kinderen? Kom dan werken als ophaalbegeleider. Je draagt zorg voor het vervoer van kinderen van school naar BSO, en van BSO naar sportactiviteiten. Ook te combineren met tussenschoolse opvang. 

TSO (tussenschoolse opvang/ overblijf) medewerker (1-4 dagen per week)

Ben je niet gediplomeerd als pedagogisch medewerker, maar werk je toch graag met kinderen? Kom dan werken op de tussenschoolse opvang, samen met onze pedagogisch medewerkers.

Huishoudelijk medewerker (groepshulp)

Ben je niet gediplomeerd als pedagogisch medewerker, maar lijkt het je toch leuk om in de kinderopvang te werken?  Kom dan werken als huishoudelijk medewerker en ondersteun de pedagogisch medewerkers door te zorgen voor voeding en hygiene op de locatie. En misschien wil je dan na een poosje wel bij ons worden opgeleid tot pedagogisch medewerker! 

Tutor

Als tutor begeleid je de kinderen met een VE indicatie. Je schrijft handelingsplannen en ondersteunt de medewerkers in de activiteiten die ze op de groep aanbieden aan deze kinderen. Ook ben je contactpersoon voor de partners in het zorgnetwerk van HappyKids. Je werkt in een klein team van tutoren.

Pedagogisch coach

Als pedagogisch coach help je onze medewerkers om hun pedagogische vaardigheden te blijven ontwikkelen. Je werkt in een klein team van coaches en komt op meerdere locaties. Deze functie kan gecombineerd worden met de functie tutor.

Ben je (assistent) leidinggevende/ vestigingsmanager en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom gerust eens praten, we zijn een groeiende organisatie dus we vertellen je graag of er nu of op korte termijn iets leuks voor je beschikbaar is.

Zit er iets leuks voor jou tussen? Mail Mirjam,  en vergeet je CV niet mee te sturen. Of solliciteer direct hieronder, wel zo makkellijk!

Solliciteer direct hier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

 Medewerkers aan het woord

Omdat je het beste van onze medewerkers kunt horen waarom het zo leuk is bij HappyKids, laten we ze graag aan het woord!

 

Shauni, pedagogisch medewerker BSO 

  Shauni

 Mijn naam is Shauni en ik ben 29 jaar. 2 jaar geleden ben ik bij HappyKids begonnen als stagiaire. Vorig jaar ben ik getrouwd met mijn vriend en zijn wij gaan samenwonen in Nieuw Vennep

Sinds vorig jaar juni ben ik geslaagd voor mijn opleiding en kon ik vanaf toen dus volledig ingezet worden als pedagogisch medewerker. Ik werk op de BSO en op de VSO (voorschoolse opvang) Ik ben van plan om nog heel lang bij HappyKids te blijven en heb hier erg veel geleerd in 2 jaar tijd. Maar nog belangrijker; ik heb het ontzettend naar m'n zin hier! Ik hoop jullie snel te zien!

 

 Darja, projectmanager en pedagogisch beleidsmedewerker/ coach

HappyKids foro

 Al ruim 20 jaar werk ik bij HappyKids! Dit is mijn tweede thuis. Ooit begonnen als jong meisje, net gediplomeerd, op de babygroep. Later als vestigingsmanager op de BSO. Als projectmanager houd ik mij nu bezig met allerlei leuke nieuwe dingen (en daar hebben we er altijd veel van!) en daarnaast zorg ik ervoor dat ons beleid altijd actueel is en aansluit bij de nieuwste pedagogische inzichten. En nog steeds werk ik heel graag af en toe een dagje mee op de groep. HappyKids is voor mij een fijne werkgever waar ik mezelf kan zijn en waar altijd ruimte is geweest voor een goede werk-prive balans. En we hebben heel veel lol met elkaar! Je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken. 

 

Marlot, tutor voorschoolse educatie en pedagogisch coach (VE)

Marlot

Na mijn studie pedagogiek in het onderwijs te hebben gewerkt heb ik in 2018 de stap gemaakt om een nieuw avontuur aan te gaan in de kinderopvang; en gelukkig heb ik dat gedaan bij Happykids! Ik kan hier mijzelf zijn en geniet van de gezelligheid binnen het bedrijf. Ik ben begonnen als PM’er op de BSO en tutor op de peuterspeelzaal. Vorig jaar merkte ik toe te zijn aan meer uitdaging, hoe leuk het werk met de kinderen op de groep ook was. Ik kreeg een fantastische kans om aan de slag te gaan als pedagogisch coach; een mooie stap om mij persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen en een bijdrage te mogen leveren aan de pedagogische kwaliteit van onze organisatie. Mijn werk is geen dag hetzelfde, uitdagend en waardevol. Ik vind het fijn om op verschillende locaties en met verschillende mensen te sparren over het werk en te kijken naar hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat de kinderen die wij dagelijks opvangen blijven leren, groeien en natuurlijk met plezier naar Happykids gaan!

 

 Samira, pedagogisch medewerker KDV 't Speelkasteel in Hoofddorp en sportBSO@JumpKids in Nieuw-Vennep

Samira A thumb

Ik ben Samira Augustinus-Azrout, ik heb 2 zoons. Mijn hobby’s zijn reizen, koken, hardlopen en leuke/gezellige uitstapjes maken met mijn gezin en vrienden. Ik heb jaren geleden de opleiding MTRO (toerisme) afgerond en daarna heb ik 11,5 jaar bij een touroperator (gespecialiseerd in golfreizen) gewerkt. Op het kinderdagverblijf van mijn zoontjes, ben ik een aantal jaar lid geweest van de oudercommissie. Die betrokkenheid heeft er o.a. voor gezorgd dat ik sinds januari 2020 bij HappyKids werkzaam ben en daarnaast de opleiding heb gevolgd en inmiddels succesvol heb afgerond.

 

Melanie, vestigingsmanager locaties KDV/ BSO Nieuw-Vennep

 Melanie
Werken bij HappyKids voelt als een warm bad. De positieve sfeer en verstandhouding met al het personeel is super fijn.
Ook wordt er echt naar jou als persoon en je wensen geluisterd. 
Ik ben zelf begonnen als pmer op de bso. Na een tijdje heb ik aangegeven dat het mij leuk zou lijken om meer verantwoordelijkheid te krijgen. 
Al snel werd ik teamleidster op de bso in Nieuw-Vennep en ik ben nu doorgegroeid naar vestigingsmanager van de bso's en het kinderdagverlijf in Nieuw-Vennep!

Els, pedagogisch medewerker op KDV de Wildenhorst in Badhoevedorp

 thumbnail Els

Ik werk al ruim 30 jaar met veel plezier in de kinderopvang.

In de loop der jaren heb ik veel inzicht gekregen in kinderen. Toch blijf ik leren en is het elke keer weer een uitdaging om balans te vinden op je groep.

Ik sta op peutergroep de Tovenaartjes.

Het mooie aan deze leeftijd is dat de kinderen puur zijn, je betekent veel voor de kinderen en ouders en samen werken we aan het leren van nieuwe vaardigheden.

In de twee jaar dat de kinderen bij ons op de peutergroep zitten zie je hen op een mooie manier veranderen.

De leukste verandering die ik mocht ervaren is dat wij met het voorschoolse educatie programma van Uk en Puk zijn gaan werken. Voor de kinderen en pm’ers zijn dit leuke doelgerichte activiteiten.

Iedereen beleeft daar veel plezier aan.

Bijna 20 jaar heb ik met plezier onder de vlag van kdv de Wildenhorst gewerkt.

Nu we zijn overgenomen door Happykids kunnen daar nog wat jaren bijkomen.

Vol verwachting kijk ik uit naar de nieuwe plannen.

 

Tanja, pedagogisch medewerker BSO de Wildenhorst in Badhoevedorp

thumbnail Tanja

Hallo, ik ben Tanja moeder van 2 kinderen en sinds 2017 getrouwd. Ik ben ooit begonnen als kapster, vooral kinderkapster. Ik kwam erachter dat ik het werken met kinderen zo leuk vond, dat ik besloten had om een opleiding tot pedagogisch medewerkster te volgen. Ik ben begonnen op een peutergroep, daarna op een verticale groep gewerkt van 0 tot 4 en nu al geruime tijd werkzaam op de BSO. Elke leeftijd heeft iets speciaals. Je krijgt zo veel liefde en waardering terug van de kinderen dat je daaruit veel voldoening en energie haalt. Het fijne van werken in de kinderopvang is dat geen één dag hetzelfde is. En er zijn goede mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Martine, pedagogisch medewerker kinderdagverblijf 't Kasteeltje in Hoofddorp

martine

Hallo allemaal!

Ik ben Martine, 47 jaar oud en ik woon met mijn man en dochter (van bijna 18 jaar) in Hoofddorp. Inmiddels ben ik bijna 25 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. En precies 3 jaar geleden ben ik bij Happy Kids begonnen. 

Ik werk op kinderdagverblijf Het Kasteeltje, op babygroep “de Narretjes”, en ik heb het hier echt enorm naar mijn zin. Wij hebben bij het Kasteeltje een groot, maar super gezellig team, waar je lekker je zelf kan én mag zijn. Ik voelde me er meteen thuis. Samen met mijn gezellige, lieve collega’s proberen wij op de babygroep, om er elke dag een feestje van te maken met de baby’s. Naast de verzorgende momenten, zorgen we dat er ook genoeg tijd is voor liedjes zingen, boekjes lezen, kleine activiteiten en natuurlijk heel veel knuffelen!

Het werken op een babygroep vind ik best bijzonder. Je maakt zoveel ontwikkelingen en (letterlijke) eerste stappen van de baby’s mee. Je krijgt echt een band met ze, naarmate ze ouder worden. En daardoor is het ook altijd weer erg jammer als ze doorstromen naar de dreumesgroep. Maar gelukkig weet ik dat ze daar natuurlijk in goede handen zijn en ga ik nog regelmatig even kijken bij ze. 

 

 Chantal, pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Floriande in Hoofddorp

chantal

Ruim 3 jaar jaar geleden kreeg ik de kans om de locatie Floriande op te starten samen met m’n collega. Dit was een unieke kans en wat een bijzondere ervaring. Waar we begonnen met een paar kinderen groeide we al snel verder naar meerdere groepen. Inmiddels sta ik met veel plezier op de peutergroep. Daarnaast ondersteun ik de vestigingsmanager waar nodig, op deze manier biedt Happykids mij meer uitdaging. HappyKids is een warm bad, waardoor ik elke dag met plezier naar m’n werk ga.

Op dit moment volg ik de opleiding Kindercoach, op deze manier hoop ik de kinderen nog beter te kunnen gaan begeleiden in hun ontwikkeling. 

Groetjes Chantal

 

Bij ons ben je altijd goed opgeleid!

En dat betekent heel concreet:

Alle medewerkers op het kinderdagverblijf worden geschoold in het werken met de VE methode.  Dus niet alleen op VE groepen! Zo ben jij breed inzetbaar en kun je lekker aan de slag met ontwikkelingsgerichte activiteiten. De opleiding doen we intern. 

Alle KDV medewerkers worden geschoold in de "babytraining", om dezelfde redenen als hierboven benoemd uiteraard! Ook deze training bieden wij intern.

Bij ons is het aantal medewerkers dat een EHBO training volgt vele malen hoger dan elders. Zo is er altijd iemand in de buurt om snel en juist te handelen? Iets voor jou? We horen dat graag!

Op de BSO krijg je jaarlijks scholing in interactievaardigheden. Als je ook graag op het KDV invalt, dan kun je ook de VE scholing volgen.

Zowel voor KDV als BSO bieden we kleine bijscholingen en opfrismomenten aan gedurende het jaar, door onze eigen trainer.

 Naast de bijscholing wordt je ook gecoacht door een pedagogisch coach, die jou helpt om jezelf nog verder te ontwikkelen in je vak! Coaching gebeurt door middel van coachingsgesprekken, opdrachten, video-interactiebegeleiding en coaching on the job. 

Voor BBL-ers zorgen wij voor een goede begeleider op je werkplek en we ondersteunen je waar nodig. Zo haal jij in vliegende vaart je diploma!