Bel ons: 085-0110070

Zwemschool Haarlemmermeer en HappyKids

Visie

Zwemschool Haarlemmermeer heeft een duidelijke visie op het geven van zwemonderwijs. Dit gebeurt in kleine groepen waardoor er ruime aandacht is voor elk kind. Uitgangspunt is onder andere dat uw kind(eren) verschillende succesmomenten ervaren. Dit bereiken we door middel van het tussentijds uitreiken van verschillende certificaten. Deze certificaten motiveren de leerlingen enorm, geven zelfvertrouwen en maken de zwemlessen leuk! Uiteraard kunt u de vorderingen ook volgen via de internet zwemscore. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u te allen tijde de vorderingen ook zelf kunt waarnemen. Door middel van een spiegelwand kunt u de kinderen zien tijdens de lessen, de kinderen u niet, zodat de volledige aandacht bij de les blijft.

Deskundige leiding

De lessen staan onder leiding van ervaren zwemleraren, die volgens de laatste inzichten uw kinderen opleiden tot de A, B en C-Diploma’s. Zwemschool Haarlemmermeer is een erkend opleidings-en exameninstituut, hierdoor bent u er zeker van dat uw kind het internationaal erkende Zwemdiploma behaalt!

Diploma Garantie!

Zwemschool Haarlemmermeer hanteert een formule met diploma-garantie. Hierdoor bent u verzekerd dat de kosten voor het behalen van de zwemdiploma’s niet uit de hand lopen! Leuke bijkomstigheid is dat elke kind wat het diploma behaalt via zwemschool Haarlemmermeer een jaarkaart ontvangt voor onbeperkt toegang tot het Hoofddorpse indoorspeelparadijs Het Speelkasteel!

Samenwerkingsverband

Zwemschool Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband tussen HappyKids Kinderopvang en ervaren en gecertificeerde zweminstructeurs. Door deze combinatie is de continuïteit van de lessen gewaarborgd. Daarnaast zijn er aantrekkelijke kortingen voor kinderen die momenteel gebruik maken van HappyKids Kinderopvang.

Inschrijven

Inschrijven kan op de website (www.zwemschoolhaarlemmermeer.nl). Hier vindt u ook uitgebreide informatie met betrekking tot onze tarieven, lesopbouw en andere belangrijke informatie.